Culy
Culy Inspiratie 5 september 2013

Hier eet je hip & lekker tijdens New York Fashion Week

De mode-gekte is begonnen, want Fashion Week komt eraan! Vorig jaar tipten we jullie al wat dé hotspots zijn tijdens de week van de mode in Parijs, maar nu steken we de zee over en gaan we naar the city that never sleeps.. New York, New York! 

via

Cherry

In dit speakeasyachtige restaurant geniet je van de Frans-Japanse keuken en uitzicht op menig topmodel. Hapjes op de menukaart zijn bijvoorbeeld gyoza van spare ribs en foie gras met een glazuur van pruimensake en zure kersen. Of wat dacht je van een tartaar van zoete garnalen met wasabi-sojasaus en Amerikaanse kaviaar?

Cherry

Center Bar

Center Bar is een combinatie van een restaurant, wijnbar en cocktail lounge en is in combinatie met de kleine hapjes op het menu dé plek voor modellen.

Center

Delicatessen

Alleen met de naam zit je al goed en daarnaast is het een favoriete plek van veel beroemdheden. Eet hier coquilles met huisgemaakte broodjes en een mosterd-botersaus, of gebakken halloumi met gegrilde asperges en baby prei. Delicious!

Delicatessen

LAVO NY

Hou je ook zo van de Italiaanse modewereld en keuken? Dan ben je bij LAVO aan het juiste adres in hartje Manhattan. Deze gezellige bar komt misschien wat rommelig over, maar het is de perfecte plek voor ongedwongen hapjes en drankjes.

LAVO

TAO Asian Bistro

TAO is een oude bekende en is overweldigend als je voor het eerst binnenstapt. Een enorme Buddha verwelkomt je en de Chinese, Japanse en Thaise invloeden zijn overal te horen, ruiken en proeven. Kom hier om te zien (en gezien worden) en geniet van de bijzondere entourage.

Tao

Marble Lane in Dream Downtown

Van het menu tot de gasten, alles schreeuwt hier ‘mode’. Waar mogelijk is het van marmer gemaakt en de uitstraling is dan ook erg luxues (voor sommigen misschien iets té). Veel mensen komen hier voor een late hap, maar ook het ‘op maaat gemaakte’ ontbijt is zeker een aanrader. Enne.. Wist je dat Leonardo DiCaprio hier regelmatig gezien wordt?

Marble

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Hier eet je hip & lekker tijdens New York Fashion Week
Sluiten