Redactie
Redactie Boodschappen 27 aug 2013
Leestijd: 1 minuut

Voor alle vanille-lovers: heerlijke webshop Delicious Vanilla

Vanille-lovers opgelet. Deze webshop wil je absoluut niet missen! Op Delicious Vanilla vind je werkelijk alles wat met deze geurige boon te maken heeft.

Eigenaar en foodie Marco Noom is vanuit zijn passie voor vanille deze online shop gestart. Hij verkoopt er heerlijke vanillestokjes (eigenlijk peulen) uit vanillelanden als Mexico, Madagaskar, Uganda en Tahiti. Die zijn niet goedkoop, maar dan krijg je ook een totaal ander product dan die uitgedroogde stokjes uit de supermarkt. Wij deden een bestelling en de Culy redactie rook, na het openen van het pakketje, nog een dag lang heerlijk naar geurige vanille. This is the real deal!

Naast de peulen vind je op deze webshop ook allerlei aanverwante producten, bijvoorbeeld vanillepoeder: vanille in de meest natuurlijke vorm. Hiervoor worden vanillebonen gedroogd en tot een fijn poeder vermalen. Twee gram vanillepoeder is gelijk aan één vanilleboon; ontzettend lekker in gerechten en baksels. Maar Marco verkoopt ook vanille zeezout, geweldig voor over toetjes of om gezouten karamel mee te maken.

Betalen kan heel fijn met iDeal, een bankoverschrijving of PayPal. Je pakketje wordt binnen 1 of 2 werkdagen met PostNL bij je thuisbezorgd.

Delicious-Vanilla.nl

IMG_8756 kopieIMG_8769 kopie

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Voor alle vanille-lovers: heerlijke webshop Delicious Vanilla
Sluiten