Redactie
Redactie Inspiratie 29 sep 2012

Vloeibaar goud met een verhaal

Olijfolie is zo’n product wat weinig nodig heeft om er goed uit te zien, maar met deze verpakking zien de flesjes gevuld met liquido d’oro er wel heel mooi uit! Het ontwerp is geïnspireerd op een prachtige herinnering.

Toen de producenten een vriendin spraken die vertelde dat ze haar opa’s olijfolie wilde gaan bottelen, voelden ze gelijk aan dat dit een mooi project zou worden. De Roemeense olijfolie is geproduceerd in een beperkte opgave van slechts 100 stuks. De verpakking is van een stof die lijkt op jute, denkend aan de jute zakken gevuld met olijven die haar opa altijd vervoerde.

Het logo is gebaseerd op haar opa’s wandelstok maar wijst ook naar het vloeiende karakter van olijfolie, daarnaast betekent Didino ‘opa’. Tot slot staat er op de achterkant een kort verhaaltje van het leven op de olijfboomgaard.

Tot onze grote spijt gaat het om een limited edition die helaas niet te koop is. Wel kan je op de website van de producent Manasteriotti Maric, een bureau dat zich specialiseert in merkidentiteit en verpakkingen, veel ander werk van hun zien.

Didino4DidinoDidino2Didino3

 

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Vloeibaar goud met een verhaal
Sluiten