Culy
Culy Gadgets 14 feb 2012

Ultieme keukengadget: Qooq

We zijn allemaal fan tablets, maar ze in de keuken gebruiken, wordt nog niet veel gedaan. Je kunt natuurlijk een speciale chef’s sleeve kopen voor je iPad, maar echte gadgetlovers kopen de Qooq.

De Qooq tablet komt uit Frankrijk is een digitaal kookboek dat tegen spetters en warmte kan, met een 10,1-inch scherm, 1024×600 resolutie, en een 1GHz Cortex A9 dual-core processor. En natuurlijk heeft -ie een standaard om ‘m op je aanrecht te zetten.

Onder de beschermende laag zit een SD-kaart slot, Ethernet-poort, USB-poort, en een koptelefoonaansluiting. Met dit apparaat heb je toegang tot 3600 recepten en 1200 video’s, ingrediëntlijstjes, stap-voor-stap instructies, en zelfs een culinaire rekenmachine die weegt en omrekent. Daarnaast kunnen gebruikers hun eigen recepten uploaden, automatisch boodschappenlijstjes genereren,  naar muziek luisteren en navigeren in de internetbrowser.

Nog niet gespot in Nederland, maar in Frankrijk en Amerika vind je ‘m voor een lousy $ 400. Check de Qooq website. Qooq ze!

QOOQTablet1QOOQTablet2QOOQTablet3QOOQTablet4

Wat eten we vandaag?

Ontvang dagelijks de lekkerste inspiratie in je inbox

Reageer op artikel:
Ultieme keukengadget: Qooq
Sluiten