Culy
Culy Inspiratie 6 juni 2015

Twitter organiseert #FoodFriday: een dag vol online culinaire inspiratie

Op vrijdag 12 juni wordt voor het eerst FoodFriday georganiseerd: een online evenement waarbij Twitter samenwerkt met de beste chefs en restaurants van Europa en iedereen uitdaagt om recepten en behind-the-scenes shots te delen. 

Het doel van FoodFriday is om de culinaire wereld in al haar glorie te delen met het grote publiek en op deze manier zoveel mogelijk mensen te inspireren.

Wat kan je verwachten?

In de ochtend wordt iedereen gevraagd om zoveel mogelijk behind-the-scenes beelden te delen. Denk aan foto’s van de professionele keukens, favoriete ingrediënten en verhalen uit de keukens.

Wanneer het tijd is om te lunchen roept FoodFriday iedereen op om te laten zien wat ze op hun bordje hebben liggen en wat het menu is van die dag. Ook delen zo veel mogelijk deelnemers hun favoriete, vaak nog onontdeke, hotspots.

Aan het einde van de middag delen de deelnemende chefs en restaurants handige tips, tricks en last minute aanbiedingen. Zo word je niet alleen geïnspireerd, maar leer je er ook nog iets van!

Pasta Carbonara stock

Zo doe je mee

Meedoen is heel makkelijk, al is het wel handig als je een Twitter-account hebt. En ook al ben je geen chef of restaurateur, dan kun je alsnog genieten van al het moois van FoodFriday.

Houd simpelweg #FoodFriday op vrijdag 12 juni in de gaten en maak je klaar voor een dag vol culinaire inspiratie.

Culy Stock Instagram foodfoto 0001

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Twitter organiseert #FoodFriday: een dag vol online culinaire inspiratie
Sluiten