Topchef Eric Ripert doet op Twitter voor hoe je coquilles openmaakt

Culy 5 sep 2012 Inspiratie

Eric Ripert, chef van het beroemde visrestaurant Le Bernardin in New York, deed onlangs op Twitter (@EricRipert) voor hoe hij coquilles st. Jacques open- en schoonmaakt. Nu kun jij het ook! Even oefenen….

he-first-tweeted-scallops-lebernardinny-arrived-live-and-in-the-shell-we-show-you-how-to-open-themin-few-tweetswith-a-knive-follow-the-top-of-the-shell-untilyou-separate-the-2-sideswith-knife-remove-the-membranenow-its-clean-but-the-nerve-still-attach-to-the-good-part-of-the-scallop-the-muscleremove-it-because-it-stuffscallop-is-clean-and-in-its-shell-optional-you-may-separate-the-scallop-from-it-depending-how-you-will-cook-it

Reageer op artikel:
Topchef Eric Ripert doet op Twitter voor hoe je coquilles openmaakt
Sluiten