Culy
Culy Inspiratie 21 augustus 2015

Toffe bar met geweldig interieur in Kiev: Dogs & Tails

Mocht je een keer in Kiev (de hoofdstad van Oekraïne) zijn, dan weten wij nog een toffe bar die je zeker moet bezoeken. Dogs & Tails heeft een heel mooi interieur en ze serveren er de lekkerste (hot)dogs en (cock)tails. Wat wil je nog meer!?

Het interieur van Dogs & Tails is ontworpen door Sergey Makhno Architects. Het architectenbureau heeft van Dogs & Tails een stoere, stijlvolle en vooral ook hippe bar gemaakt.

Dogs & Tails is gevestigd in een oude synagoge, dat later een kleine bioscoop werd en nu dus plaats biedt aan een hotdog en cocktailbar in één.

122_DOGS_and_TAILS_Kiev_yatzer

Het interieur wordt gekenmerkt door materialen als hout en zwart ijzer, dat Dogs & Tails een industriële uitstraling geeft. Toch is de bar óók warm en uitnodigend door de kopertinten, leren fauteuils, een prachtig turquoise gekleurd plafond en een aantal vrolijke portretten van honden.

En niet geheel onbelangrijk: wat staat er op het menu? Dogs en tails dus, oftewel; hotdogs en cocktails. En wát voor hotdogs. Ze doen ons een beetje denken aan die van Brandt & Levie: goede broodjes met een lekkere saus en de beste toppings.

Shota Rustaveli St, 19, Kiev, Oekraïne

Dogs&Tails
11035619_1573401852908711_8300536375359262732_n
Bron: Facebook

Wil je nog even wegdromen bij het interieur van Dogs & Tails? Scroll dan nog even langs de volgende foto’s…

115_DOGS_and_TAILS_Kiev_yatzer118_DOGS_and_TAILS_Kiev_yatzer9__DOGS_and_TAILS_Kiev_yatzer6_DOGS_and_TAILS_Kiev_yatzer4_DOGS_and_TAILS_Kiev_yatzer17_DOGS_and_TAILS_Kiev_yatzer

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Toffe bar met geweldig interieur in Kiev: Dogs & Tails
Sluiten