Culy
Culy Inspiratie 20 maart 2014

Bij The Heart Attack Grill in Las Vegas is het oppassen voor je leven

In The Heart Attack Grill in Las Vegas krijg je, zoals de naam al doet vermoeden, geen gezond maaltje. De eigenaar van dit grillrestaurant komt er open voor uit dat het voedsel dat hij serveert extreem ongezond is.

Heart Attack Grill staat bekend om de Quadruple Bypass burger: een monster van 8000 calorieën waarvan de voedselwaarde gelijk staat aan vijf dagen eten. Één van de medewerkers van dit restaurant is ook ter plekke in het restaurant gestorven aan een hartaanval toen hij zo’n burger at. Bizar.

Billboard
Bron: Facebook

De eigenaar, die zichzelf Doctor John noemt, maakt daar geen geheim van: “Ik zou graag zien dat Burger King en andere fastfoodketens hetzelfde zouden doen. Ik vind het triest dat de grootste fastfoodketens in de wereld niet de waarheid vertellen over hun voedsel. Het enige wat ik wil is een beetje eerlijkheid in Amerika”.

Bij wijze van grap zijn de serveersters verkleed als zusters en moet je als gast een ziekenhuishemd aan. Wij vinden deze stunt best ver gaan; desalniettemin is de zaak toch alweer een aantal jaren succesvol…

Burger2
Bron: Facebook
Caution
Bron: Facebook

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Bij The Heart Attack Grill in Las Vegas is het oppassen voor je leven
Sluiten