Culy
Culy Inspiratie 4 maart 2015

De zoete hemel op aarde: Super Chunk Sweets & Treats

Super Chunk Sweets & Treats is zo’n snoepwinkel waarvan je je meteen afvraagt: wáárom hebben we dit niet in Nederland? Deze verpakkingen vol chunky zoetigheden willen we namelijk meteen mee naar huis nemen.

Super Chunk Sweets & Treats bevindt zich – helaas – in het Amerikaanse Scottsdale, Arizona. Een beetje ver weg van ons huis…. De zaak wordt gerund door partners Country en Sergio Velador. Samen maken ze de lekkerste dingen voor de echte zoetekauw.

Alles wat bij Super Chunk te koop is wordt in huis en van de beste ingrediënten gemaakt. Denk aan koekjes, toffees, popcorn, ijs en nog veel meer. Tot nu toe denk je misschien: dat is toch niet zo bijzonder? Wacht maar tot je de smaken hoort!

Zo hebben ze popcorn met de smaak van bacon, karamel en chocolade. En karamelsnoepjes die smaken naar blauwe kaas en vijgen. Maar ben je geen liefhebber van deze hartige smaakvariaties? Dan kan je altijd nog gaan voor de marshmallows met macadamia en kokos, bedekt met pure chocolade en een beetje zeezout…

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
De zoete hemel op aarde: Super Chunk Sweets & Treats
Sluiten