Redactie
Redactie Inspiratie 7 apr 2016

Stop de persen: Jamie Oliver opent zijn eigen kookschool

Het zat er al een tijdje aan te komen en nu is het zover: Jamie Oliver zal zeer binnenkort nog zijn eigen kookschool openen! 

Op woensdag 4 mei 2016 opent de Jamie Oliver Cookery School in Londen haar deuren. In de school zullen meer dan 30 verschillende cursussen en programma’s worden aangeboden voor mensen van alle niveaus en leeftijden.

De mogelijkheden variëren van een uurtje les tot een dag lang en zijn onderverdeeld per gerecht of categorie. Zo leer je bijvoorbeeld binnen twee uur hoe je een fragrant Thai green curry maakt, een Mexican Street Food Feast op tafel zet en hoe je de beste verse pasta draait (alledrie £45,- per persoon).

Daarnaast zijn er ook meer uitgebreide programma’s, onder andere over het onderhouden van je messen, vlees tot in perfectie bakken en alle in’s & out’s van de Japanse keuken.

Ook leuk: er zijn speciale programma’s voor kinderen. Zo kunnen kleintjes tussen de 7 en 14 jaar oud leren verse pasta te maken in de mooiste vormpjes en hoe je ze vult (£30,- per kind).

Wij verwachten dat Jamie Oliver himself geen les zal geven, maar dat maakt het (voor ons) zeker niet minder leuk!

Op dit moment zijn er nog zat plekken bij de verschillende courses, al verwachten we dat het niet lang zal duren voordat alles vol zit. Kijk op de website voor het volledige programma, prijzen en data.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Stop de persen: Jamie Oliver opent zijn eigen kookschool
Sluiten