Culy
Culy Inspiratie 30 juli 2014

Starbucks barista’s geven een creatieve twist aan frappucino’s

Starbucks barista’s in Santa Ana, Californië, kregen de uitdaging een geheel nieuw, decadent drankje te ontwikkelen. Één voorwaarde: alle ingrediënten moesten uit het bestaande Starbucks assortiment komen. 

Je kan je voorstellen dat dit resulteerde in goddelijke frappucino’s, bestaande uit (natuurlijk!) koffie, vers fruit en wat dacht je van een muffin-crumble on top..?

Het initiatief kwam van Foodbeast. Zij kregen de barista’s zover de uitdaging aan te gaan en zich van hun meest creatieve kant te laten zien. Ze gingen aan de slag en het resultaat mag er wezen. De L.A. Smog is volgens Foodbeast de meest realistische van het stel. Gemaakt van onder meer een groene thee frappucino, een shot espresso, mokka en java chips.

De Culy-redactie is benieuwd naar de Blueberry Muffin Shake. Want, naast de verse blauwe bessen en een frappuccino op basis van soja en vanille, bevat deze shake een halve blueberry muffin. Dat moeten we proeven!

Ondanks dat de variaties (nog) niet verkrijgbaar zijn in de winkel, kán je natuurlijk vragen of de Starbucks-barista bij jou in de buurt ook een innovatieve frappucino voor je maakt. Welk ingrediënt zou jij aan je frappucino willen toevoegen?

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Starbucks barista’s geven een creatieve twist aan frappucino’s
Sluiten