Culy
Culy Inspiratie 6 jun 2013

SkyLounge verkozen tot beste hotelbar van Amsterdam

Hotelbars worden steeds populairder, en ook Amsterdam is een groot aantal toppers rijk. Om het kaf van het koren te scheiden organiseerde Communicatiebureau HBMEO de verkiezing van de beste hotelbar van Amsterdam. De prachtige SkyLounge van het DoubleTree by Hilton Hotel kwam als onbetwiste winnaar uit de bus.

Tijdens de verkiezing maakte een professionele jury een selectie van 13 hotelbars waarna er vervolgens online kon worden gestemd. In totaal werden er 6200 stemmen uitgebracht, waarvan de SkyLounge er 2213 mocht ontvangen. Bridges, de bar van Sofitel Legend The Grand kwam op de tweede plek en Floor17 op de derde.

culy0005

SkyLounge is de bijzondere rooftop bar van het DoubleTree by Hilton Hotel, vlakbij Centraal Station Amsterdam. Op de elfde etage van het luxe hotel heb je een fenomenaal uitzicht over de stad en kun je genieten van de beste cocktails, hapjes en excellente bediening. Leuk is dat je bijna niet doorhebt dat je in een hotel bent en je het pas beseft wanneer je naar buiten loopt of één van de vele internationale bezoekers spreekt.

Voor ons behoort de SkyLounge ook echt tot de toppers van Amsterdam, maar er zijn ook zeker tal van anderen die de moeite waard zijn, zowel binnen als buiten Amsterdam. Wat is jouw favoriet? Laat het ons weten onderaan de pagina.

SkyLounge
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam

culy0001

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
SkyLounge verkozen tot beste hotelbar van Amsterdam
Sluiten