Redactie
Redactie Inspiratie 8 feb 2013
Leestijd: 1 minuut

Simon Cowell begint culinaire kookshow op de Amerikaanse televisie

Dat muziekmagnaat Simon Cowell thuis is in muziekprogramma’s en talentenjachten, moge duidelijk zijn. Maar na meerdere formats als Idols, X-Factor en Britain’s Got Talent succesvol op de buis te hebben gebracht, besloot hij onlangs een totaal andere koers te varen. Zijn nieuwste programma, genaamd Food, Glorious, Food! zal namelijk alles behalve over muziek gaan, maar over de best gekookte homemade maaltjes in Amerika.

Cowell heeft altijd al een zwak gehad voor homemade maaltjes, welke dan ook een prominente rol zullen invullen in het nieuwe programma. De show zal bestaan uit een zoektocht naar de beste home cooked meals, met als uiteindelijk doel het verkopen ervan in kwaliteitssupermarkten. Zelf zal hij niet te zien zijn in het programma, maar voornamelijk aanwezig zijn achter de schermen.

Hoewel het oorspronkelijke plan was om het programma in Groot-Brittannië uit te zenden, is hij momenteel in gesprek met de Amerikaanse zender Fox. Food, Glorious, Food! zal naar verwachting al in 2014 te zien zijn op de Amerikaanse televisie, nog voordat het de Britten heeft bereikt. Of het op de Nederlandse televisie uitgezonden zal worden is nog niet bekend.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Simon Cowell begint culinaire kookshow op de Amerikaanse televisie
Sluiten