Culy
Culy Inspiratie 21 juni 2013

Ron Blaauw wil boek uitgeven via crowdfundingsite TenPages.com

Waar hij eerder dit jaar gedag zei tegen zijn sterren, heeft Ron Blaauw nu een nieuwe missie omarmd: laten zien dat iedereen op sterrenniveau kan koken. Dit wil hij doen aan de hand van zijn nieuwste nog uit te komen boek dat hij heeft aangemeld bij crowdfundingsite TenPages.com. Dat meldt MissetHoreca.

Het nieuwe boek van Blaauw zal “Sterrengerechten in 5 stappen” heten en bevat recepten die door iedereen te maken zijn in slechts vijf stappen en met maximaal vijf ingrediënten. Zijn doel is te laten zien dat iedereen kan koken op sterrenniveau. Daarnaast probeert hij met zijn boek meer mensen te enthousiasmeren de keuken in te gaan.

Via TenPages.com probeert hij het vereiste bedrag à €15.000,- voor het uitgeven van zijn boek bij elkaar te halen. Aan de hand van verschillende donaties kunnen geïnteresseerden Ron helpen uit te komen op het gewenste bedrag. Uiteraard staan er verschillende vergoedingen tegenover de donaties die uiteenlopen van een ansichtkaart, een gesigneerd boek of zelfs een privé diner gekookt door Ron Blaauw himself.

Eerder bracht Ron al drie andere boeken uit in samenwerking met verschillende topchefs. Zo schreef hij samen met Julius Jaspers een kookboek voor kinderen, genaamd Koken voor Kleine Sterren.

Momenteel heeft de kok al ruim €1.700,- bij elkaar gehaald en is het nog mogelijk om te doneren tot begin augustus. Als alles naar verwachting verloopt zal het boek in januari 2014 in de winkels liggen. Zelf een steentje bijdragen? Ga dan naar de website van TenPages.com. Doneren kan al vanaf €1,-.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Ron Blaauw wil boek uitgeven via crowdfundingsite TenPages.com
Sluiten