Culy
Culy Inspiratie 6 jun 2012

Ramon Beuk opent pop-up restaurant voor het goede doel

Ramon Beuk komt ook in 2012 weer met zijn eigen pop-up restaurant. Na het succes van vorig jaar opent VOOREENMAAND op 1 augustus weer haar deuren in De Glazen Ruimte in Maarssen.

“Uit eten moet voor iedereen een waar feest zijn,” vindt Ramon Beuk. Hij vierde vorige zomer zijn 10-jarig jubileum als ondernemer, kok en schrijver door voor één maand zijn eigen pop-up restaurant te openen. Maar dan wel volledig op zijn manier. Hij kookte elke avond met een bekende ‘Special Guest’ en bood iedere gast die zijn handen waste en een schort voordeed de gelegenheid zijn keukenbrigade en hem een handje te helpen. Bijzonder!

Met een bezoek aan VOOREENMAAND zorgt elke gast er bovendien voor dat maar liefst 30 schoolgaande kinderen in Malawi een gezonde schoolmaaltijd krijgen. De 2012 editie staat namelijk in het teken van het World Food Programme, waar Ramon ambassadeur van is. Het thema? ‘Wij eten, zij eten’.

Per verkocht menu wordt 10% afgedragen aan het World Food Programme. Op deze manier doet iedere gast van VOOREENMAAND, een bijdrage aan hun schoolvoedselprogramma. Even rekenen leert dat er met de 3.000 gasten van VOOREENMAAND 90.000 kinderen gevoed gaan worden.

Restaurant VOOREENMAAND is geopend van 1 augustus tot en met 2 september in De Glazen Ruimte in Maarssen.

Meer info: www.vooreenmaand.nl. Reserveren kan hier: http://vooreen.nl/maand/#!reserveren

culy0001culy0003culy0006culy0007
Reageer op artikel:
Ramon Beuk opent pop-up restaurant voor het goede doel
Sluiten