Culy
Culy Inspiratie 5 juni 2013

Prachtige Italiaanse hotspot in hartje Parijs: Artcurial

Parijs is één van onze favoriete (culinaire) steden voor een kort, maar fijn weekendtripje. Of een week. Of langer! Het liefst verzamelen we dan ook het hele jaar door de beste adresjes – om deze vervolgens stuk voor stuk af te lopen als we er weer zijn. Onze laatste ontdekking? Het pas gerenoveerde, chique café Artcurial, vlakbij de Champs-Elysées. 

Hoewel het café al geliefd was bij velen is Artcurial sinds de renovatie pas écht een geweldige hotspot die je niet mag missen. De in Parijs gebaseerde architect Charles Zana is verantwoordelijk voor het ontwerp van dit pareltje. Zana heeft gekozen voor een strak, modern interieur met veel klassiek donker hout en leren accenten. Het enorme glazen dak zorgt voor een overweldigende hoeveelheid daglicht.

En dan het eten: verwacht hier authentieke Italiaanse gerechten zoals Linguine alla Vongole, Vitello Tonnato en de meest goddelijke Antipasti. Schuif aan voor een uitgebreide lunch met exclusieve wijnen uit elke provincie van Italië of ga voor een borrel met lekkere hapjes. Benieuwd naar het menu? Bekijk hem hier (in het Frans, dat wel!). Een classy Italiaanse hotspot in hartje Parijs: wij zijn verliefd.

Café Artcurial, 7 rond-point des Champs-Elysées, 75008, Parijs

Cafe-Artcurial-Paris-design-Agence-Charles-Zana-Photos-Jacques-Pepion-yatzer-2Cafe-Artcurial-Paris-design-Agence-Charles-Zana-Photos-Jacques-Pepion-yatzer-3Cafe-Artcurial-Paris-design-Agence-Charles-Zana-Photos-Jacques-Pepion-yatzer-5Cafe-Artcurial-Paris-design-Agence-Charles-Zana-Photos-Jacques-Pepion-yatzer-6Cafe-Artcurial-Paris-design-Agence-Charles-Zana-Photos-Jacques-Pepion-yatzer-7Cafe-Artcurial-Paris-design-Agence-Charles-Zana-Photos-Jacques-Pepion-yatzer-9Cafe-Artcurial-Paris-design-Agence-Charles-Zana-Photos-Jacques-Pepion-yatzer-10Cafe-Artcurial-Paris-design-Agence-Charles-Zana-Photos-Jacques-Pepion-yatzer-11Cafe-Artcurial-Paris-design-Agence-Charles-Zana-Photos-Jacques-Pepion-yatzer-13

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Prachtige Italiaanse hotspot in hartje Parijs: Artcurial
Sluiten