Redactie
Redactie Inspiratie 27 nov 2012

Prachtige foodfoto’s van chef Youji Iwakura

Mocht je toevallig in Boston zijn of van plan zijn er naar toe te gaan, ga dan vooral langs het Aziatische restaurant Oishii. Chefkok Youji Iwakura zwaait hier de pollepel en wat hij op de prachtige bordjes serveert kan alleen worden overtroffen in je stoutste dromen. Van huisgemaakte tofu tot vuurvlieg en inktvissalade, de prachtigste gerechtjes met de mooiste ingrediënten worden hemels gepresenteerd.

oishii9

Gerechten als gebakken foie gras, gestoofde zomer daikon, met miso gerookte kaas, zoete kokosnoot-aardappelcoulis en muscatel teriyaki zijn helaas niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn wij niet de enigen die in katzwijm vallen bij het zien van zijn creaties en zijn er nog mooiere foto’s gemaakt van het werk van deze (culinaire) kunstenaar.

Chef Youji Iwakura of Oishii - Boston, MAChef Youji Iwakura of Oishii - Boston, MAChef Youji Iwakura of Oishii - Boston, MAChef Youji Iwakura of Oishii - Boston, MAChef Youji Iwakura of Oishii - Boston, MAChef Youji Iwakura of Oishii - Boston, MAChef Youji Iwakura of Oishii - Boston, MA

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Prachtige foodfoto’s van chef Youji Iwakura
Sluiten