Redactie
Redactie Inspiratie 18 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

Prachtige chocoladerepen à la Jackson Pollock

Het is geen geheim dat wij intens gelukkig worden van chocolade en we worden alleen maar blijer als het ook nog eens mooi verpakt is. Laat dit nu het geval zijn bij de repen van UNELEFANTE, die er uit zien als een waar kunstwerk. Letterlijk én figuurlijk. 

UNELEFANTE is opgericht door Tatiana Sánchez en begon ooit met het maken van ballonnen met persoonlijke teksten eraan. Omdat ze graag haar liefde voor chocolade in haar merk wilde verwerken, besloot Sánchez samen te werken met chocolatier Jorge Llandreral, eigenaar van één van de beste chocoladewinkels in Mexico. 

Unelefante - chocola 2

De repen die het duo maakt zijn geïnspireerd op verschillende vormen van kunst. Zo bestaat er de ‘El Jardin Secreto’-reep, gemaakt naar het boek De geheime tuin van Frances Hodgson Burnett en maakten ze ‘Obla di obla da’, naar het gelijknamige liedje van The Beatles.

Echter is de eerste reep die werd verkocht, verreweg de bekendste! Deze is geïnspireerd op het werk van kunstenaar Jackson Pollock.

Sánchez vindt het belangrijk dat al haar producten dicht bij de Mexicaanse cultuur blijven. Zo wordt alles in het land geproduceerd en wordt veel gemaakt op basis van inspiratie uit de cultuur. Naast chocolade verkoopt UNELEFANTE ook thee, mokken en andere grappige cadeauartikelen.

Helaas zijn deze prachtige repen alleen nog maar in Mexico verkrijgbaar.

Bron: KNSTRCT

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Prachtige chocoladerepen à la Jackson Pollock
Sluiten