Culy
Culy Inspiratie 3 oktober 2012

Peppersmith mints

Na natuurlijke kauwgum, introduceert Peppersmith nu drie soorten natuurlijke mints. Pepermuntjes voor een frisse adem, die bovendien je tanden helpen sterk te blijven. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, en aanbevolen door de International Dental Health Foundation.

Streptococcus Mutan 

Traditionele pepermunt en mints zijn gemaakt van suiker. Maar we weten allemaal dat dat niet zo goed voor jou (en je tanden) is… In plaats van geraffineerde suiker te gebruiken, gebruikt Peppersmith xylitol voor haar mints. Xylitol is een natuurlijke suiker die uit het pulp van beuken en berken komt.

Peppermint, Lemon, Eucalyptus

Peppersmith heeft drie soorten mints, alle drie gemaakt met natuurlijke smaakgevers. De Real English Peppermint is lekker klassiek, gemaakt met biologische pepermuntolie (Mentha Piperta) uit Hampshire in Engeland. Lemon & Peppermint is gemaakt van Siciliaanse Ferminello en Monacello citroenen. De combinatie van citroen en munt is lekker fris, en een beetje minder scherp. Eucalyptus & Peppermint verfrist van binnen en van buiten, dankzij de werking van eucalyptus op je luchtwegen.

Verantwoord

Peppersmith wil graag een natuurlijk en gezond alternatief bieden voor kauwgum en mints. Daarom maakt het kauwgum en mints die goed voor je zijn en gemaakt met respect voor mens en natuur. Alle ingrediënten komen van verantwoorde en zo veel mogelijk biologische producenten. De verpakking is gemaakt van FSC-gecertificeerd karton. Zo zijn er hopelijk later ook nog bomen, muntplantjes en citroenen om mints van te maken…!

Peppersmith kaugwum en mints zijn onder andere te koop bij Marqt, Coffee Company, EkoPlaza en een heleboel onafhankelijke kleinere winkels in heel Nederland. 25 mints voor € 1,49 – € 1,95. Check voor meer info: www.peppersmith.nl en Facebook.com/PeppersmithNL.1205 mint stack LR

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Peppersmith mints
Sluiten