Culy
Culy Inspiratie 26 september 2012

Nieuwe zoektocht naar leukste restaurant van Nederland

Ook dit jaar is het weer zover: de zoektocht naar het leukste restaurant van Nederland is begonnen. Van 24 september tot 25 november kan je op de website je stem uitbrengen. Stemmen gaat ontzettend makkelijk, het enige wat je hoeft te doen is je naam en emailadres in te vullen en vervolgens kan je je stem uitbrengen.

De wedstrijd bestaat uit 2 rondes, de eerste is een verkiezing onder alle gemeentes waarbij per gemeente 2 restaurants als winnaar uit de bus komen. Stemmen worden uitgebracht op basis van de kwaliteit van de service, sfeer/ambiance, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding en interieur. Het restaurant met de hoogste score en het restaurant met de meeste stemmen winnen.

Tijdens de tweede ronde zullen de provinciale winnaars bekend worden gemaakt, hier kan op worden gestemd van 25 november tot en met 8 december. Tijdens de feestelijke uitreiking in het Kurhaus in Scheveningen zullen de provinciale én de landelijke winnaars bekend worden gemaakt.

Wat ons opviel is dat er een samenwerking is met Pink Ribbon, voor iedere uitgebrachte stem gaat er €0,05 cent naar dit goede doel, stem dus vooral en geef het door!

Op welk restaurant stem jij? Culy is benieuwd naar jullie keuzes dus laat vooral een reactie achter!

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Nieuwe zoektocht naar leukste restaurant van Nederland
Sluiten