Redactie
Redactie Gadgets 20 mrt 2013
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe app: je restaurantrekening betalen met een app

Er komen steeds meer smartphone apps die betalingen makkelijker maken. Zo is er in Nederland de taxiservice Uber, waarmee je een taxi kunt bestellen en automatisch afrekent, doordat je je creditcard (veilig!) koppelt aan de Uber app. Nu komt er een zelfde soort systeem voor het afrekenen bij restaurants.

Tip: met de speciale code MoniqueNL krijg je €20 korting op je eerste Uber rit in Amsterdam. Aanmelden kan hier. Fijn om in stijl naar een restaurant te gaan, want je wordt gereden in een luxe private car!

Aan de nieuwe te lanceren app Cover (nu nog niet live) koppel je je creditcard, waardoor je zonder gedoe kunt afrekenen in een restaurant. Die moeten dan natuurlijk wel aangesloten zijn bij het systeem. Superhandig als je portemonnee vergeten bent, of graag snel weg bent na een dinertje. Vooral in drukke steden zit je vaak een halfuur te wachten op de rekening; als je vervolgens op de mobiele pinautomaat moet wachten, ben je nog langer bezig.

Ook voor horeca-eigenaren is deze app ideaal; zij zijn minder tijd kwijt met rekeningen en bonnetjes, en er wordt altijd netjes en veilig betaalt.

Zie jij zo’n app zitten?

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Nieuwe app: je restaurantrekening betalen met een app
Sluiten