Culy
Culy Inspiratie 6 november 2012

Nieuw kookboek van de fijne Engelse restaurantketen Leon

Al jaren is de fastfoodketen Leon een begrip in Engeland, en met de slogan ‘food should taste good and do you good’ wonnen ze zelfs de Best New Restaurant Award. Leon is niet het typische fastfoodrestaurant en serveert de lekkerste maar vooral verse gerechten voor een fijne prijs.

Met dit nieuwe Leon-kookboek kan je nu zelf de heerlijke zoete en hartige zaken uit de restaurants maken! Bovendien bevat driekwart van de recepten geen bloem, zuivel of suiker en er zijn ook veel veganistische of glutenvrije gerechten, dus niet alleen lekker maar ook nog gezond.

De eerste helft van dit boek bevat recepten voor doordeweeks, van bananencake en brownies tot pizza’s en zuurdesembrood. In het tweede deel vind je recepten voor speciale gelegenheden, van Pasen en Kerstmis tot bruiloften en partijen, met overdadige chocoladetaarten, overheerlijke pasteien, sorbets en fruitcompotes.

Naast dat veel recepten geen bloem, zuivel of suiker bevatten is er rekening gehouden met diegenen met een voedselallergie of -intolerantie. Er zijn namelijk twee registers: één gesorteerd op voedingsintoleranties (glutenvrij, zuivelvrij, weinig verzadigde vetten, goed koolhydraten, tarwevrij) en één op alfabet.

Wij zeggen: kopen! Voor €34,99 ben jij de eigenaar van dit fijne, gezonde kookboek dat je kan bestellen bij Bol.com.

Leon3Leon4

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Nieuw kookboek van de fijne Engelse restaurantketen Leon
Sluiten