Culy
Culy Inspiratie 6 september 2012

Mooie recepten wenskaarten

Foodblogger Philippine van der Goes van Liefde voor Lekkers is een samenwerking aangegaan met illustratiebureau Welmoet, en wat zijn we blij! Het resultaat is een set leuke wenskaarten, met niet alleen een boodschap maar ook een bijpassend recept.

Philippine kenden we al van Liefde voor Lekkers, een superleuke culinaire blog voor lekkerbekken. Heerlijke recepten gaan gepaard met leuke bijpassende verhalen en anekdotes. Welmoet is een bedrijfje gespecialiseerd in illustratie & design. Haar werk is herkenbaar door het gebruik van heldere en illustratieve ontwerpen gecombineerd met een dosis humor.

Door het gebruik van de felle kleuren wordt de boodschap extra goed overgebracht, daarnaast staan er op elke kaart een dier en de ingrediënten voor het recept. Op de achterkant staat het daadwerkelijke recept en is er uiteraard genoeg ruimte om een boodschap te schrijven. Tot nu toe zijn er twee soorten uitgekomen: ‘Baby’ en ‘Hoera’.

De kaarten zijn verkrijgbaar via Liefde voor Lekkers en Welmoet, maar ook bij woon- en boekwinkels. Ze kosten 2 euro per stuk.

Receptwenskaart-BabyReceptwenskaart-Hoera

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Mooie recepten wenskaarten
Sluiten