Culy
Culy Inspiratie 18 februari 2013

Magnolia Bakery in NYC tijdelijk gesloten wegens muizenplaag

Magnolia Bakery aan Bleecker Street in New York City heeft het er maar druk mee. Waar ze vorig jaar genoodzaakt waren een rechtszaak aan te spannen tegen een oud medewerker wegens plagiaat, waren ze vorige week een aantal dagen gesloten door een muizenplaag.

Na in onder andere de televisieserie Sex and the City te zien zijn geweest is Magnolia Bakery in New York City een wereldwijd begrip. Dag in dag uit staan er de langste rijen voor de winkel, want wie wil er nu geen échte cupcake van de bakkerij? Helaas voor de hordes toeristen die vorige week op Valentijnsdag (!) romantisch een cakeje wilden eten met hun geliefden.

Bij aankomst zagen ze dat het Ministerie van Volksgezondheid de winkel had gesloten wegens een uit de hand gelopen muizenplaag. Zo vonden ze onder andere meerdere gaten en uitwerpselen van de beestjes. Magnolia geeft als reactie dat de plaag waarschijnlijk is ontstaan door de overstromingen van de laatste tijd, veroorzaakt door orkaan Sandy. “Door de overstroming is een groot deel van de muizen naar binnen verhuisd, zo ook naar onze kelder.”

Inmiddels kunnen we met een gerust hart zeggen dat Magnolia Bakery aan Bleecker Street haar deuren weer heeft geopend. Het Ministerie gaf de bakkerij een groene kaart en sinds gister kunnen liefhebbers weer de niet te versmaden cupcakes halen. Gelukkig maar!

magnolia

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Magnolia Bakery in NYC tijdelijk gesloten wegens muizenplaag
Sluiten