Culy
Culy Inspiratie 18 februari 2013

Love food, hate waste: eet op 5 maart bij het No Waste diner

150 mensen aan lange tafels, genietend van eten dat anders weggegooid zou worden. Het no waste diner is inmiddels een bekend en beproefd recept, en staat garant voor nieuwe ontmoetingen en leuke uitwisselingen.

Op dinsdag 5 maart vanaf 18.30 uur vindt er weer eentje plaats in Amsterdam, om precies te zijn in Pakhuis de Zwijger. Elke foodie is van harte welkom om mee te eten, en neem ook zeker je vrienden en buren mee! Zelf eten meenemen is niet nodig, je even inschrijven op de website wel.

Het No Waste diner is een initiatief van FoodGuerrilla (een platform van NCDO en Samuel Levie). Zij nodigden speciaal voor 5 maart Tristram Stuart uit, dé waste hero van het Britse koninkrijk. Na het toetje gaan FoodGuerrilla’s met Tristram in gesprek over no waste initiatieven en Tristram’s succesvolle concept ‘Feeding the 5K’; het no waste diner dat duizenden mensen tegelijk de rijke smaak van weggegooid eten laat ervaren en dat inmiddels groter is geworden dan het Britse eiland en is overgewaaid naar Nairobi, Berlijn en Dublin.

Kom je ook? Laat het weten via de Facebook page.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Love food, hate waste: eet op 5 maart bij het No Waste diner
Sluiten