Culy
Culy Inspiratie 17 september 2013

Is Donal Skehan de nieuwe Jamie Oliver?

Hij is vlot, grappig en heeft een enorme passie voor goed eten. Daarnaast is hij nog jong, jureerde hij in Masterchef Junior én is hij te zien op het videokanaal van Jamie Oliver himself. We hebben het over één van de jongste televisiechefs du moment: Donal Skehan! 

De Ierse Donal begon in 2007 als negentienjarige food blogger waarna zijn talent niet lang onopgemerkt bleef. Slechts zes maanden na zijn eerste blogpost werd hij benaderd door een uitgeverij en in 2009 was zijn eerste kookboek Good Mood Food een feit.

Nog een boek later had hij zijn eigen televisieserie en sinds kort is hij te zien op het videokanaal van mister Jamie Oliver. Een aardig CV als je het ons vraagt, en toen we wat meer speurwerk verrichten snapten we ook meteen waarom.

Zijn specialiteit is gerechten die voor iedere thuiskok toegankelijk zijn, inspireren en vooral mensen aanmoedigen om elke dag zelf te koken. Je zult dus ook niet snel pakjes en zakjes in zijn gerechten terugvinden, maar altijd verse producten die zo’n beetje overal verkrijgbaar zijn met veel inspiratie uit de Italiaanse keuken.

Na het zien van slechts een paar recepten en video’s zijn wij ook verkocht.. En krijgen we een beetje het gevoel dat we ook hadden na het zien van de eerste aflevering van Jamie’s The Naked Chef. Zou het dan toch? Is Donal Skehan de nieuwe Jamie Oliver?

Ons favoriete recept so far zie je in onderstaande video. Zijn serie is helaas (nog) niet op de Nederlandse televisie te zien, maar zijn (weliswaar Engelstalige) boeken bestel je hier vanaf €18,99. 

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Is Donal Skehan de nieuwe Jamie Oliver?
Sluiten