Redactie
Redactie Inspiratie 4 nov 2017

Interior goals! Deze Scandinavische woonkeuken is prachtig

Soms heeft een interieur zóveel mooie elementen, dat je niet weet waar je moet kijken. Ook in deze Scandinavische woonkeuken gaat mijn blik alle kanten op: want oh-oh wat een mooie visgraatvloer, en oeh, die plafondornamenten… en heb je die transparante stoelen al gezien?

Het moge duidelijk zijn: al dat schoons werkt afleidend. Inspiratie genoeg!

Dat het hebben van één grote ruimte alles behalve een belemmering is voor het inrichten van je interieur, bewijst deze fantastische woonkeuken. Het eet- en het zitgedeelte zijn, ondank het ontbreken van een muur, mooi gescheiden.
Doordat de bank en de stoelen naar elkaar gericht zijn, ontstaat er een knus zithoekje. Het vloerkleed onder de eettafel, creëert een fijne plek om te tafelen.

Ook verliefd op de lightbox aan de muur? Deze koop je hier. Wil je liever wat geld besparen? Maak dan zelf een letterbord – niet lichtgevend, wel heel tof. Wij leggen je uit hoe.

De L-vormige keuken, inclusief ontbijtbar (!), heeft een open look en oogt ondanks de donkere kleur alles behalve zwaar. Voor wat extra opbergruimte en sfeer, zijn een aantal wandplankjes geplaatst.
Ideaal voor servies, maar je kunt hier natuurlijk ook mooie woonaccessoires op zetten zoals vaasjes en planten.

Dit artikel verscheen al eerder op Roomed.nl.

Ahre.se

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Interior goals! Deze Scandinavische woonkeuken is prachtig
Sluiten