Redactie
Redactie Inspiratie 4 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Inspirerend project: studenten maken eetbare (!) keukentools

Dat je met doodnormale keukentools zoals een deegroller meer kunt doen dan alleen brood of koekjes bakken, bewijzen creatieve masterstudenten van het Piet Zwart Instituut. Voor hun project genaamd ‘ALTERED APPLIANCES’ gaven ze keukenattributen die we allemaal dagelijks gebruiken een nieuwe, creatieve functie. Wow! 

Wat het resultaat van het project is? Een serie géweldige keukentools met stuk voor stuk een hoog ‘moet-ik-hebben’ gehalte. De lasercut deegrollers die een print maken op je deeg zijn bijvoorbeeld een dróóm voor elke foodie. Na het maken van de print tover je je lapje deeg vervolgens om in een eetbaar (!) broodmandje.

Stel je voor: een tafel vol lekkere hapjes waarbij ook de schaaltjes zelf eetbaar zijn. Waarom is dit nog niet eerder uitgevonden? Deze keukentools kunnen nog wel eens de nieuwe basic essentials worden voor de keuken van de toekomst.

Bekijk de inspirerende filmpjes om meer te weten te komen over het project. Pas op: er bestaat een kans dat je alles meteen wilt hebben en helaas… de producten zijn (nog) niet te koop.
Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.

Reageer op artikel:
Inspirerend project: studenten maken eetbare (!) keukentools
Sluiten