Culy
Culy Inspiratie 17 juli 2014

Hudson Eats: hét foodwalhalla vlakbij Wall Street in New York

Niet alleen in Amsterdam openen talloze eettentjes in het zakendistrict, ook in New York gebeurt dit in grote mate. Zo wordt er in het Financial District van New York een gloednieuw foodcourt geopend, genaamd Hudson Eats. Wall Street(food)!

Volgens kenners gaat deze enorme culinaire hal de lunchgewoontes van werkend Manhattan veranderen. De locatie, die ruim 3200 vierkante meter (!) groot is, is prachtig ingericht met marmer, leer en hoge ramen, met uitzicht op de Hudson-rivier.

Maar je komt er natuurlijk voor het eten, en dat kan er… en hoé. Van sushi tot bagels, barbecuegerechten tot pizza, cupcakes, burgers, vegan gerechten, Italiaanse specialiteiten… Alles zit hier onder één dak. Je hoeft overigens niet te werken om hier lekkere te lunchen, veel toeristen hebben de foodcourt namelijk ook al ontdekt.

Je vindt Hudson Eats in Brookfield Place, vlakbij het One World Trade Center. Je komt binnen via de American Express Tower aan 200 Vesey Street.

hudson-eats-is-inside-brookfield-place-right-near-the-world-trade-center-the-food-court-is-accessible-through-american-express-tower-at-200-vesey-street

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Hudson Eats: hét foodwalhalla vlakbij Wall Street in New York
Sluiten