Culy
Culy Inspiratie 8 februari 2012

Holleeder goes Culy

Lagosto, een salesbedrijf uit Nijmegen, gaf een verrassing sessie aan een advocatenbureau. Zij vroegen Doperwt (het foodconceptbureau waar we eerder over schreven) om een aantal inspirerende en belevenisvolle hapjes te maken.

Daarom kroop fooddesigner Nick Twaalfhoven voor één dag in het lijf van Willem Holleeder ter inspiratie. Het resultaat is zeer bijzonder!

cocaine culinaire food design Doperwt

Een welkom snuifje van munt en aardbeien ‘cocaïne’ (voor de duidelijkheid: geen echte, dus…). Bedoeld voor ”De Neus”.

PlaatsdelictPlaatsdelict Doperwt food design

Het gerecht ”Plaats delict’‘ met een koekje van roggebrood en walnootolie, wildpaté van hert, zwijn en haas, chorizo, oud (Jordaanse) Amsterdamse kaas, bloed van rode bes en contouren van aceto balsamico en rode wijn. Plus wat bloemblaadjes ter nagedachtenis…

liquid-atie food design doperwt

Als afsluiting de cocktail ”Liquid-atie”, met Heineken, afgeperste citroenen, ginger ale, en 1 raak shot Russische wodka. En natuurlijk een pistoolvormig ijsklontje!

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Holleeder goes Culy
Sluiten