Culy
Culy Inspiratie 21 januari 2013

Het populaire Boca’s opent tweede zaak in Amsterdam

Bar Boca’s aan de Amsterdamse Westerstraat is pas ruim een jaar open. Toch gaan de jongens van dit razend populaire zaakje in de Jordaan al een nieuw avontuur aan: een tweede zaak in de stad. Om precies te zijn aan het Sarphatipark in de fijne buurt De Pijp.

Boca’s Park zal zich vestigen aan Sarphatipark 4, in het pand waar eerst eetcafé Volle Maan zat. Het concept van Boca’s blijft op deze locatie hetzelfde als de Westerstraat: je eet er waar je zin in hebt, wanneer je er zin in hebt. Ze zijn open voor ontbijt, lunch, borrel…. en dan nog meer borrel. ‘s Ochtends eet je er een zoet broodje of stuk taart, om met de lunch door te stomen met de kleine hartige broodjes (bestel er direct maar twee of drie), salades of soep.

Later op de dag bestel je een van de borrelplateaus, met daarop allerlei lekkers (vlees, vis en/of vega). En uiteraard de befaamde Boca’s frietjes: patatjes van zoete aardappel, krulfriet en Franse frietjes met drie soorten mayo. Ook de wijnkaart in Boca’s Park zal weer erg fijn zijn.

64294_228970700571930_2093675105_n

Een eerste indruk van het nieuwe pand…

Het pand aan het Sarphatipark lijkt een tikje op dat aan de Westerstraat, met één prettig verschil: een bovenverdieping waar eventueel grotere groepen plaats kunnen gaan nemen. Beneden zal een grote bar geïnstalleerd worden, met een kleiner broertje bovenin de zaak. Gezellig zitplekjes met lange banken worden afgewisseld door hoge eettafeltjes met fijne krukken.

Boca’s Park zal 1 maart 2013 opengaan. Omcirkel die datum in je agenda en volg de jongens op Facebook om op de hoogte te blijven. Wij kunnen alvast niet wachten!

culy0006-15-07-35culy00111

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Het populaire Boca’s opent tweede zaak in Amsterdam
Sluiten