Redactie
Redactie Inspiratie 5 feb 2014
Leestijd: 1 minuut

Het Food Film Festival verhuist naar de Amsterdamse Westergasfabriek

Na drie edities in het Amsterdamse filmhuis Studio/K is het Food Film Festival uit zijn jasje gegroeid. Hoog tijd voor een nieuwe locatie én een nieuwe datum. Voor de vierde editie verhuist het Food Film Festival naar de Westergasfabriek in Amsterdam op 9, 10 en 11 mei.

Deze drie dagen lang staat alles in het teken van film en voedsel. Het Food Film Festival vertoont het beste aanbod van foodfilms. Daarnaast biedt het festival workshops van professionele chefs, een ambachtelijke markt en debatten over voedselvraagstukken van het moment.

FFF-2014-poster

En waar over voedsel gepraat wordt, moet natuurlijk ook gegeten en gedronken worden. Sterrenchef Joris Bijdendijk van restaurant Bridges in hotel The Grand verhuist met het festival mee en staat dit jaar voor een grotere uitdaging dan ooit: het bouwen van het pop-up FFF Restaurant in een van de lege, industriële ruimtes van de Westergasfabriek.

Het Food Film Festival is in 2011 gestart als initiatief van de Youth Food Movement. De YFM is een netwerk van jonge boeren, studenten, chefs, producenten en consumenten, en zet zich in voor een goodclean en fair voedselsysteem. Het Food Film Festival wordt ondersteund door o.a. Oxfam Novib.

Food Film Festival
9,10 & 11 mei op de 
Westergasfabriek, Amsterdam
www.foodfilmfestival.nl

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Het Food Film Festival verhuist naar de Amsterdamse Westergasfabriek
Sluiten