Culy
Culy Inspiratie 13 feb 2013

Heerlijk nieuw food concept in Amsterdam opent zijn deuren: Bilder & De Clercq

Hét nieuwe foodinitiatief in Nederland heeft zijn deuren geopend: Bilder & De Clercq. Op de hoek van de Bilderdijkstraat en De Clercqstraat in Amsterdam kunnen bezoekers – eindelijk – terecht voor eenvoudig te bereiden, lekkere gerechten.

Het idee van Bilder & De Clercq is simpel: een winkel ingericht naar gerecht, waarbij alle ingrediënten van een bepaald recept in de juiste hoeveelheid voor één of twee personen worden aangeboden. Op de bijgeleverde receptkaart van Bilder & De Clercq wordt door middel van foto’s stap voor stap uitgelegd hoe de gerechten thuis op de juiste wijze snel en eenvoudig bereid moeten worden. Met Bilder & De Clercq is de vraag: ’Wat zullen we vanavond eten?’ definitief verleden tijd.

“Goed eten door zelf te koken moet makkelijker kunnen”, dachten oprichters Diederik van Gelder en Rogier Leopold. Over het waarom van dit nieuwe foodinitiatief: “Mensen hebben het over ‘t algemeen al druk genoeg. Wij willen ze een handje helpen door kwaliteit, inspiratie en gemak te bieden bij het doen van boodschappen en het bereiden van hun eten. Met een wekelijks variërend aanbod aan gerechten, moet dat zeker lukken.”

Bilder_declercq_logo

Bij Bilder & De Clercq geen traditionele, saaie gangpaden zoals bij traditionele supermarkten. Bezoekers komen binnen tegenover een uitnodigende bar waarin de kassa’s, koffiebar en keuken verenigd zijn. De tafels waarop de gerechten worden gepresenteerd, vormen als het ware marktkraampjes waar bezoekers tussendoor kunnen lopen. De kwaliteit en zorg die kenmerkend zijn voor de producten van Bilder & De Clercq, is volledig doorgevoerd in het design en de huisstijl.

Bilder & De Clercq heeft naast de verschillende gerechten ook een selectie verse broden, een heerlijke espressobar, de mooiste wijnen en lekkere desserts bij je gerecht naar keuze. Om mensen kennis te laten maken met Bilder & De Clercq worden er in de winkel door chefkoks gerechten van de week bereid om gasten te laten proeven.

BilderClerq_03BilderClerq_01b

Wat kun je verwachten qua gerechten?

Schermafbeelding 2013-02-14 om 17.34.02

Zalm met sinaasappel-gemberglazuur en spinazie, € 7,95 p.p.

Schermafbeelding 2013-02-14 om 17.34.13

Gegrilde paddenstoelen met feta, € 6,50 p.p.

Schermafbeelding 2013-02-14 om 17.34.34

Gegrilde kip caesar salade, € 7,50 p.p.

Check ook: www.facebook.com/BilderDeClercq.

 

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Heerlijk nieuw food concept in Amsterdam opent zijn deuren: Bilder & De Clercq
Sluiten