Culy
Culy Inspiratie 4 juli 2015

Healthy hotspot in New York: The Butcher’s Daughter

When in New York City moet je even langs bij The Butcher’s Daughter. Een fijne gezonde hotspot waar je als vegetariër niks te kort komt. En als vleeseter trouwens ook niet…

Bij The Butcher’s Daughter serveren ze alleen vegetarische gerechten en werken ze zonder zuivel. Het meeste dat op de kaart staat, is ook veganistisch en glutenvrij. Ben je allergisch voor zuivel of gluten? Dan is dit dus óók jouw hotspot.

Als je op de naam van de hotspot afgaat, dan verwacht je misschien juist een plek waar vooral vlees in de spotlight staat. Maar, niets is minder waar! Bij The Butcher’s Daughter zijn ze namelijk zeer innovatief als het gaat om vegetarisch eten.

Naar eigen zeggen werkt The Butcher’s Daughter met groenten en fruit als een slager zijn vlees zou bereiden. Ze hakken, fileren en snijden hun ingrediënten voor de mooiste gerechten en persen ze in de lekkerste sapjes.

Je kan hier terecht van ontbijt tot diner, en in het weekend ook voor brunch. Maar, ook voor een snelle smoothie moet je hier zijn.

Op het menu staan namelijk de lekkerste sapjes, zoals de Waterflower met watermeloen, venkel en lavendel. Een ontbijtje bestaat bijvoorbeeld uit toast met avocado of kokosyoghurt met vers fruit en granola.

Het lunchmenu staat vol met de lekkerste salades en broodjes met bijvoorbeeld pittige worst, gemaakt van witte bonen en venkel. Als diner bestel je bij The Butcher een tartaar van avocado en The Butcher’s Burger, gemaakt met zwarte bonen.

Ben je benieuwd naar het volledige menu? Kijk dan hier. En zorg dat je bij een trip naar NYC The Butcher’s Daughter op je to-do lijstje hebt staan.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Healthy hotspot in New York: The Butcher’s Daughter
Sluiten