Culy
Culy Gadgets 20 september 2012

Vanuit je luie stoel bestellen: springvorm & biscuitmix van Habitas

Van een nieuwe springvorm worden wij altijd blij. Zoals modemeisjes happy worden van een nieuw paar schoenen; dat hebben wij met nieuwe keukentools. En als je er meteen een biscuitmix bij haalt, kun je de springvorm direct uittesten. Deze springvorm en bakmix voor biscuit zijn te koop bij de webshop van Habitas.

Een kilozak biscuitmix, geweldig om mee aan de slag te gaan. De perfecte mix voor een heerlijke biscuit taart; die je uiteraard zelf kunt vullen, decoreren en aan kunt kleden (met fondant, marsepein, of wat je ook maar wilt) om ‘m nog bijzonderder te maken. Omdat er geen boter aan wordt toegevoegd blijft het biscuit erg luchtig. Voor het bakken van het biscuit hoef je alleen water en eieren toe te voegen, mixen en de oven in!

kcmchb19

De springvorm (20 cm) is ideaal om deze mix meteen in uit te proberen. Je hoeft de vorm alleen in te vetten met boter of wat bakspray; wil je echt zeker zijn van een perfecte uitkomst, dan kun je nog een bakpapiertje op de bodem leggen.

Je bakt het biscuit in de vorm (van 20 cm) 30 tot 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden of 160 graden als je een hetelucht oven hebt. Doe na een halfuurtje de naaldentest (of satéprikker) om te checken of -ie gaar is.

De springvorm kost € 13,50,-, de  bakmix voor biscuit is voor € 4,25 online te koop. Echte aanraders voor bakfanaten.

pict0115_2pict0116

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Vanuit je luie stoel bestellen: springvorm & biscuitmix van Habitas
Sluiten