Culy
Culy Gadgets 23 februari 2015

Bijna in de winkel: het Uit Pauline’s Keuken kookboek

Pauline Weuring runt een succesvol blog en schreef eerder Het Voedselzandloper Kookboek, maar brengt deze week haar eerste éigen kookboek uit: Uit Pauline’s Keuken.

Een onwijs toffe stap, want in dit boek brengt ze al haar favoriete recepten en lievelings ingrediënten onder de aandacht. Hoe kwam ze op het idee?

Pauline: “Na het succesvolle Voedselzandloper kookboek, wilde ik een echt Uit Pauline’s Keuken boek maken. Een boek dat mijn levensmotto “Live, Love, Eat!” uitademt. En mijn kijk op eten goed weergeeft. Ik hou van lekker eten en vind een goede balans daarin belangrijk. Doordeweeks eet ik best gezond, met veel salades en groente. En in het weekend zondig ik! Dat maakt mijn leven net een stukje leuker. Ik kan het iedereen aanraden.”

Uit Paulines Keuken

Wat kunnen we in het boek verwachten?

“In dit boek vind je 100 nieuwe recepten, die niet eerder op mijn blog verschenen. Meer dan de helft van de recepten is Voedselzandloper-proof of gemakkelijk Voedselzandloper-proof te maken. De recepten zijn basic en snel, maar niet standaard. Je hoeft niet stad en land af te rennen op zoek naar je ingrediënten. En meestal staat het binnen een half uur op tafel. En dat is best fijn!”

Toch bijzonder, een boek naast een succesvol blog.

“Ik zie dit boek als een bekroning op vijf jaar bloggen. Al vijf jaar lang deel ik iedere dag recepten en andere culinaire zaken op uitpaulineskeuken.nl. En dat vind je terug in dit boek, lekkere recepten, maar ook persoonlijke verhaaltjes, handige how-to’s en hotspots die je niet mag missen.”

Uit Pauline’s Keuken is vanaf 25 februari overal te koop voor € 19,95. Reserveren kan alvast hier, of vraag er naar bij je lokale boekhandel. 

profielfotoklein

Foto credits: Danielle Verkuijl – Goudsefotografie.nl

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Bijna in de winkel: het Uit Pauline’s Keuken kookboek
Sluiten