Redactie
Redactie Gadgets 24 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Tof Kickstarter-project: een bbq gemaakt van een gereedschapskist

Wij zijn dol op nieuwe, originele initiatieven en toen we dit gave Kicktstarter-project zagen, waren we meteen verkocht. Bedenker Jacco Handgraaf maakte vanuit een oude gereedschapskist van zijn opa en een bus barbecueverf een portable barbecue. Als dat niet tof is…?

De barbecue (gedoopt tot ‘Brantwerck’) heeft als basis een gereedschapskist en bevat alles wat je nodig hebt om te barbecueën. Van de verschillende compartimenten voor de kolen, drie grills, een ventilatiesysteem en zelfs de mogelijkheid om aan het einde van je feestje alle restjes as makkelijk weg te gooien.

En alsof dat nog niet genoeg is: je kunt de bovenste grills gebruiken als mini oven! Haal de kolen eruit, stukje bakpapier erin en je bent klaar om je mini pizza’s te bakken.

Wij kunnen niet wachten tot deze gave barbecue in de productie gaat. Ben jij ook zo enthousiast? Je kunt via de website van Kickstarter een bedrag naar keuze (vanaf €1,20) doneren en meehelpen aan de totstandkoming van dit project. Ook vind je hier meer informatie en kun je zien hoeveel van het gewenste bedrag al is gedoneerd.

Hoeveel de barbecue uiteindelijk zal gaan kosten is nog niet bekend, maar als je minstens €120,- doneert, dan ben jij één van de eersten met deze gave barbecue in het bezit.

Reageer op artikel:
Tof Kickstarter-project: een bbq gemaakt van een gereedschapskist
Sluiten