Culy
Culy Gadgets 20 september 2012

Starbucks komt met espressomachine voor thuis, mét cupjes

Groot nieuws voor koffielovers: gigant Starbucks heeft een eigen espressomachine gelanceerd. Hij werkt op… cupjes! Het apparaat heet de Verismo, en alleen speciale Starbucks cupjes kunnen erin (goh!).

Het apparaat zelf is online te koop en kost $199.00; er zijn 4 kleuren. De webshop verstuurt alleen (nog) niet naar Europa.

De cupjes heten bij Starbucks zogenaamde ‘pods’, en er zijn verschillende varianten, van Espresso Roast tot Decaf Blend. De meest bijzondere ‘pod’ is de Latte; hier krijg je namelijk twee cupjes bij: eentje voor de espresso, eentje voor de melk. Deze gaat achterin het apparaat waardoor je niet meer met losse (niet-lang-houdbare) melk in een kannetje hoeft te werken. Dolce Gusto (Nescafé) doet dat overigens al langer zo voor hun koffiedrankjes met melk. Maar of het lekker smaakt…?!

verismo_exp_hero

Hiermee wil Starbucks koffieliefhebbers ook thuis laten genieten van een Starbucks espresso of latte. Ter indicatie: de Caffe Latte pods kosten $12.95, daarmee zet je 8 latte’s. Omgerekend dus 1,61 dollar per latte; da’s een stuk minder dan de 3 dollar die je in Amerika voor een Latte betaalt.

De Verismo is dus vooralsnog alleen in Amerika en Canada te koop; of en wanneer deze naar Europa komt, is nog niet bekend.

verismo_brewer_burgundy_580_0verismo_whole_milk_latte_espresso_us_0
Zou jij de machine willen, als -ie in Nederland te koop is? We zijn benieuwd naar jullie mening; laat ‘m hieronder achter.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Starbucks komt met espressomachine voor thuis, mét cupjes
Sluiten