Culy
Culy Gadgets 13 juli 2013

Nieuw boek van Julius Jaspers: Smart BBQ

Bij de eerste zonnestralen denken wij aan bbq’en! Of je nu een barbecue op kolen of een super de luxe met een ovenfunctie hebt (jep, die bestaan). In het nieuwe en uitgebreide boek van topkok Julius Jaspers, Smart BBQ, komen voor elke barbecue (elf, maar liefst!) de juiste gerechten aan bod. We love!

Toe aan variatie op de barbecue? In het nieuwe dikke boek komen niet alleen de vleesgerechten voorbij, maar vinden we ook simpele doch elegante groente- en viscreaties. Boven elk recept staan handige iconen, zodat je meteen kan zien voor welke barbecue het recept geschikt is en hoeveel tijd het in beslag neemt. De mooie foto’s zorgen dat je meteen trek krijgt!

image001

Met Smart BBQ kan je een avond heerlijk uitgebreid genieten van het diner zonder uren daarvoor in de keuken te hebben gestaan. Neem bijvoorbeeld de forel geroosterd in papier, of courgette met bacon gremolata waar je niet langer dan vijftien minuten mee bezig bent. Of de spiesjes longhaas op Japanse wijze met een heerlijke marinade van soajsaus. Zo lekker! Julius Jaspers laat zien hoe gevarieerd en lekker barbecuen kan zijn. Hij slaat ook het hoofdstuk sauzen, rubs en marinades niet over. Iets wat natuurlijk niet mag ontbreken deze zomer.

Het boek is nu te koop en online te bestellen via onder andere Bol.com voor € 27,50.

9200000009905986_19

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Nieuw boek van Julius Jaspers: Smart BBQ
Sluiten