Culy
Culy Gadgets 4 sep 2012

Lanvin ontwerpt macarons voor Ladurée

Macaronwalhalla Ladurée is weer een fijne samenwerking aangegaan, ditmaal met modehuis Lanvin. Hoofdontwerper van Lanvin, Alber Elbaz, creëerde een speciale set bubblegum macaroons voor Ladureé.

De hebberigmakende doosjes zijn versierd met echte Lanvin designs, zoals de speelse schetsen van modepoppetjes, en natuurlijk een mooi strikje. In elk doosje zitten acht macarons met bubblegum smaak; een nieuwe smaak die Lanvin speciaal creerde met Ladureé’s hoofdpatissier Vincent Lemains. Wij worden nog niet heel opgewonden van deze nieuwe smaak, maar da’s persoonlijk.

De bijzondere collectie zal vanaf 25 september in Parijs te koop zijn, net op tijd voor de Parijse Fashion Week. In de Ladurée-winkels in Engeland, Amerika en Japan zullen ze iets later in de schappen liggen.

Dit is niet de eerste keer dat het Franse theehuis samenwerkte met een bekende modeontwerper. Eerder deden ze dat al met onder andere Matthew Williamson, Christian Louboutin, Tsumori Chisato, John Galliano, Marni, Christian Lacroix en Sonia Rykiel. Ook met Hello Kitty maakten ze een limited edition.

ladureelanvin_laduree_02lanvin_laduree_01

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Lanvin ontwerpt macarons voor Ladurée
Sluiten