Hét basiskookboek voor studenten: #HBVDSK

Studenten opgelet: er is nu eindelijk een goed, volledig én creatief kookboek voor in de studentenkeuken. #HBVDSK (“Handboek voor de studentenkok”) staat vol basisrecepten, bijzondere gerechten én goed anti-katervoer.

Het boek is geschreven door Debby Koudenburg en Marjolein Kelderman. Debby stond jaren achter het fornuis van haar eigen restaurant en heeft nu een kookwebsite. Daarnaast schrijft ze kookboekrecensies voor Athenaeum Boekhandel, waar Marjolein dan weer de kookboeken inkoopt.

Hun gezamenlijke kennis bracht hen op het idee om een kookhandboek voor studenten én late leerlingen te maken. Je hoeft immers geen student te zijn om te willen leren hoe je een echte spaghetti bolognese op tafel zet.

Wat ons betreft is dit hét basiskookboek voor studenten. Van snelle stamppot tot spaghetti carbonara, maar ook gerechten waar je als student niet zo snel op komt, zoals gado gado en jerk chicken. Een aanrader!

#HBVDSK ligt nu in de (digitale) boekhandel voor € 19,95.

Meer culinaire artikelen lezen? Like ons op Facebook!