Culy
Culy Gadgets 3 oktober 2012

Geniale koelkast met ‘dubbele deur’

LG Australië heeft een geniale koelkast ontworpen, het is er een met dubbel-dubbele deuren. Ja, dat lees je goed. In plaats van dat de koelkast 2 deuren heeft, kan je ook nog de deuren zelf openen, een zogenaamd deur-in-deur systeem. Met dit systeem kan je de meest gebruikte producten voorin, of in de deur zelf, zetten en de minder gebruikte producten achterin. Dit scheelt ten eerste tijd bij het pakken van spullen, maar hierdoor kan ook de ideale temperatuur in de koelkast worden behouden.

Door te drukken op een knop op het handvat gaat de eerste deur open, trek je aan het handvat dan krijg je toegang tot de gehele koelkast. De kast zelf ziet er hetzelfde uit als een standaard 2-deurs koelkast en heeft het mooie, simpele design dat we van LG gewend zijn.

Waar echt over nagedacht is, is de indeling. We zijn van 2-deurs koelkasten gewend dat aan de linkerkant de vriezer zit en aan de rechterkant het koelgedeelte, LG heeft echter bij deze kast het vriesgedeelte onderin gedaan waardoor het koelgedeelte super breed is. Perfect voor grote schalen en andere brede, grote dingen.

Schermafbeelding 2012-09-12 om 12.03.24

Zoals te verwachten zijn ze niet goedkoop, ze beginnen bij $3299 voor de simpelste variant, een maat groter is $4299 en de allergrootste $4599, nog even doorsparen dus.

Schermafbeelding 2012-09-12 om 12.05.02Schermafbeelding 2012-09-12 om 12.05.13

Bekijk hieronder een filmpje van dit prachtige stukje staal:

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Geniale koelkast met ‘dubbele deur’
Sluiten