Redactie
Redactie Gadgets 10 okt 2014

Deze gave theedoeken geven je meteen een recept

Deze theedoeken noemen we niet voor niets ‘de gaafste ooit’. Bake On is namelijk een collectie theedoeken met daarop stap-voor-stap bakrecepten en de precieze benodigdheden geprint.

Het idee werkt als volgt: spreid de theedoek uit op een plat werkvlak en leg hierop de benodigde ingrediënten. Vanaf hier zie je precies welke stappen te volgen en wat je moet doen om tot het beste resultaat te komen. Een kind kan de was doen!

Doordat het zo simpel werkt, is het niet alleen figuurlijk leuk voor kinderen. Zo is het de ideale manier om met kleintjes aan de slag te gaan en kunnen ze meehelpen bakken. Het enige dat je hoeft te doen is de woorden te lezen en de pijltjes te volgen.

Naast dat de theedoeken ontzettend handig zijn, hangen ze natuurlijk ook gewoon heel leuk in je keuken. Ideaal als foodie cadeautje dus!

De Bake On theedoeken waren onderdeel van een campagne op Indiegogo (een variant op Kickstarter). Helaas is het beoogde bedrag wat nodig was voor de productie niet behaald, maar de bedenker zegt een nieuwe campagne te willen starten. Zodra we hier meer over weten, laten we je het weten!

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Deze gave theedoeken geven je meteen een recept
Sluiten