Culy’s Adventskalender: win goddelijke Rotterdamse sojasaus van Tomasu

Té cool: er bestaat Rotterdamse sojasaus. Tomasu wordt in kleine oplage gemaakt en gerijpt op oude gebrande eiken whiskyvaten, die wel 30 tot 50 jaar oud zijn. Dit is een grand cru onder de sojasauzen, om van te genieten. En wij mogen 10 x een pakket van Tomasu weggeven!

Deze winactie is inmiddels gesloten. 

Tomasu: Rotterdamse sojasaus

Tomasu wordt gemaakt door vriendencollectief: BoerBakkerBert. Het is de enige microgebrouwen sojasasaus in Europa. Dus een kleine brouwerij, die vooral ambachtelijke producten maakt. Daarbij zijn alle grondstoffen die ze hier gebruiken, afkomstig uit de regio. En dat maakt het échte Rotterdamse sojasaus.

Wij zijn niet de enige fans van Tomasu: topchef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko in Amsterdam brouwde onlangs zijn eigen sojasaus in samenwerking met Tomasu.

Lees ook: deze sojasaus wordt lokaal gebrouwen in Rotterdam

Tomasu sojasaus pakket

Win een pakket van Tomasu!

Wij mogen 10 te gekke pakketjes van Tomasu weggeven. Daarin zit een flesje Tomasu Soy van 100 ml en een flesje van hun heerlijke nieuwe product: Tomasu Sweet Soy van 100 ml. Heerlijk bij sashimi, sushi en andere Aziatische gerechten. Geloof ons: hierna wil je nóóit meer ‘gewone’ sojasaus…

Deze winactie is inmiddels gesloten. 

Tomasu
Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win goddelijke Rotterdamse sojasaus van Tomasu
Sluiten