Culy’s Adventskalender: win de lekkerste vis van Fish Tales

Met Fish Tales kom je de winter wel door! Wij mogen vandaag een heerlijk pakket van ze weggeven, met twee kookboeken, een tof schort en de lekkerste vis. Zo worden jouw feestdagen wel érg lekker…!

Deze winactie is inmiddels gesloten. 

100% duurzame vis

Fish Tales is niet alleen een Culy-friend, ook Jamie Oliver is fan. Want Fish Tales is het enige merk in de supermarkt met 100% duurzaam gecertificeerde vis. Mocht je het nog niet weten: bijvoorbeeld bliktonijn is zelden MSC-gecertificeerd en we weten allemaal dat vele tonijnsoorten ernstig overbevist zijn. Veel merken werken hard om hun assortiment gecertificeerd te krijgen, maar dat lukt vaak maar ten dele. Fish Tales voldoet als enige merk wél aan alle eisen.

Fish Tales: “Wij willen ervoor zorgen dat niet alleen wij, maar ook de volgende generaties kunnen blijven genieten van de lekkerste vis.”

Leuk om te weten: begin 2019 komt het nieuwe kookboek van Fish Tales, ‘Vis uit Blik deel 2‘ uit (nu al te reserveren). Hét bewijs dat vis uit blik niet alleen duurzaam, maar ook ontzettend lekker is om mee te koken!

Win dit heerlijke pakket van Fish Tales!

Speciaal voor Culy’s Adventskalender stelde Fish Tales een heerlijk pakket samen. Het bevat twee kookboeken (‘Bart’s Fish Tales‘ en ‘Vis uit blik‘), een Fish Tales kookschort, 2x gerookte wilde zalm (Sockeye en Keta) en diverse blikjes vis (diverse soorten tonijn, makreel, ansjovis en sardines – te koop bij Albert Heijn).

Deze winactie is inmiddels gesloten. 

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win de lekkerste vis van Fish Tales
Sluiten