Culy’s Adventskalender: win een diner voor twee bij Uptown Meat Club in Amsterdam

Het is eerste kerstdag! Waarschijnlijk heb je heerlijk genoten van een fijn kerstontbijt of wacht er nog een geweldige brunch of diner op je vandaag en/of morgen. Wat een dagen! En om te vieren dat het eerste kerstdag is, trekken we op Culy het een-na-laatste deurtje open. Wat daarachter zit? Een geweldig diner voor twee bij Uptown Meat Club in Amsterdam.

Gek op een ouderwets, mals stuk vlees? Bij Uptown Meat Club weten ze wat ze met vlees moeten doen. En nu hebben de chefs een nieuw menu ontwikkeld waarbij de koe van kruin tot staart wordt ontleed. Verwacht côte de boeuf, rib-eye, picanha, het beste vlees wordt gebruikt en bereidt in een houtskool grill-oven. En van dat alles geniet je natuurlijk met een heerlijk passende wijn.

Heb jij wel oren naar een goed stuk vlees van de Hollanse dubbeldoel koe? Dan mogen we je blij maken, want wij geven vandaag een diner voor twee weg bij de Uptown Meat Club. Verlekker je alvast door een kijkje te nemen op het menu dat vol staat van de lekkere vleesgerechten.

Vlees bereiden in de oven

Maak kans op een diner bij Uptown Meat Club in Amsterdam

Heb jij trek gekregen? Mooi, want je kunt nu een diner voor twee bij het amsterdamse restaurant winnen. Meedoen is simpel: mail je naam en adresgegevens naar [email protected] met als onderwerp Uptown Meat Club. Moet je zelf alleen nog even bedenken wie de gelukkig carnivoor wordt die met je mee gaat. Good luck!

Schuif je graag aan met iemand die minder van vlees houdt? No worries, vegetarische opties zijn er ook. Je vindt Uptown Meat Club aan de Van Baerlestraat 7 in Amsterdam. Meer info vind je op hun website.

Let op: je kunt alleen vandaag (25 december) meedoen met deze winactie. Morgen openen we weer een ander vakje van Culy’s Adventskalender met nieuwe prijzen (en nieuwe kansen!). Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus we zien je graag morgen weer! De winnaars krijgen in de eerste week van 2019 bericht via mail.

 

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win een diner voor twee bij Uptown Meat Club in Amsterdam
Sluiten