Culy’s Adventskalender: win een 3-gangendiner voor twee bij Jamie’s Italian

Het moment is daar. Het laatste deurtje van Culy’s Adventskalender opent en daarachter vind je natuurlijk een overheerlijke prijs waar je hart als culy sneller van gaat kloppen. We verloten vandaag een geweldig 3-gangendiner voor twee personen bij Jamie’s Italian. Want als er iemand koken kan…

Bij Culy zijn we gek op de heerlijke gerechten van Jamie Oliver. Onlangs bezochten we hem in Londen en kregen we handige kooktips van Jamie himself om ervoor te zorgen dat elk diner geweldig wordt. Handig als je bijvoorbeeld deze heerlijke limoncello-tiramisu met kersen en witte chocolade maakt, of deze goddelijke foccacia.

Anyway, we dwalen af, want zelf koken hoeft natuurlijk niet als je deze prijs wint. Kansmaken op het 3-gangendiner bij Jamie’s Italian? Dit is wat je moet doen.

Win een 3-gangdiner voor twee personen bij Jamie’s Italian

Jamie Olivers restaurant kwam in 2015 naar Nederland en opende in Rotterdam. Onlangs is er nog een vestiging geopend in Den Haag en wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen. Voor nu mogen we in ieder geval een heerlijk driegangendiner in één van de vestigingen weggeven.

Wil jij samen met je vriend, zus, oma, vader of wie dan ook aanschuiven bij Jamie’s Italian? Het enige wat je hoeft te doen is vandaag je naam + adresgegevens te mailen naar [email protected] Zet in de onderwerpregel ‘Jamie’s Italian‘. Good luck!

Niet gewonnen? Dan maak je de heerlijke burger van Jamie’s Italian toch gewoon thuis!

Let op: je kunt alleen vandaag (26 december) meedoen met deze winactie. De winnaars krijgen in de eerste week van 2019 bericht via mail. Dit is de laatste dag van Culy’s Adventskalender waarin we elke dag van de decembermaand tot aan Kerstmis een heerlijk foodie cadeau hebben weggegeven. Tot volgend jaar!

Alvast weten hoe Jamie’s Italian is? Lees onze review van het heerlijke kerstdiner!

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win een 3-gangendiner voor twee bij Jamie’s Italian
Sluiten