Culy’s Adventskalender: win 6 heerlijke donuts van Dunkin’ Donuts

Die ronde, vettige hap met een gat in het midden, donuts, wie kent ze niet? De Amerikaanse, zoete snack is immens populair en niet te vergeten: de perfecte verwennerij voor iedere zoetekauw. En zelfs als je denkt dat je ze niet wilt, zien donuts er vaak te lekker uit om te laten liggen.

Of je ‘m nu au naturel eet, vult met wat jam of chocolade of met wat poedersuiker bestrooid. De donut is een hit. En jij kunt ze winnen van de bekende donuttent Dunkin’ Donuts.

kerst donuts van Dunkin Donuts

Win 6 heerlijke donuts

Van Dunkin’ Donuts mogen we iemand blij maken met de heerlijke donuts van Dunkin’ Donuts. En niet één, niet twee, niet drie, je mag zes keer langs bij de donuttent om de heerlijke, vettige ‘snack met gat in het midden’ op te halen. En als je snel bent kun je nog zo’n lekkere, limited edition kerstdonut baas maken.

Meedoen is simpel: mail je naam en adresgegevens naar [email protected] als onderwerp Dunkin’ Donuts. Good luck!

Let op: je kunt alleen vandaag (14 december) meedoen met deze winactie. Morgen openen we weer een ander vakje van Culy’s Adventskalender met nieuwe prijzen (en nieuwe kansen!). Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus we zien je graag morgen weer!  De winnaars van dit boek krijgen deze week bericht via mail. 

Niet gewonnen? Dan maak je ze toch gewoon lekker zelf met dit recept van Donna Hay

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win 6 heerlijke donuts van Dunkin’ Donuts
Sluiten