Culy’s Adventskalender: win 3 x het kookboek van Alain Carron ‘De Bijbel van de Franse Keuken’

Gek op koken en op de Franse keuken? Dat is dit kookboek jou op het lijf geschreven. Alain Carron’s Bijbel van de Franse Keuken verlekkerd je met gerechten van artisjokharten met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons.

Gaat je hart sneller kloppen zodra je denkt aan croissants, macarons en uiensoep? De Franse Keuken is een klassieker en de basis van veel chefs. Deze bijbel helpt je op weg om echt lekker te leren koken.

De bijbel van de Franse keuken - Alain Caron

Win 3 x de Bijbel van de Franse Keuken

Alle liefhebbers van koken weten dat de basis begint bij de Franse keuken. Alain Caron – onze eigen culinaire held uit de Franse keuken – schreef er een lekkere dikke bijbel over. Met recepten die zowel duidelijk als overzichtelijk zijn en waar je bovenal héél veel trek van krijgt. Om te koken én om te eten natuurlijk.

Wij mogen 3 x een exemplaar van de Bijbel van de Franse Keuken weggeven (t.w.v. 31,99 euro). Meedoen is simpel: mail je naam en adresgegevens naar [email protected] als onderwerp De Bijbel van de Franse Keuken. Good luck!

Let op: je kunt alleen vandaag (15 december) meedoen met deze winactie. Morgen openen we weer een ander vakje van Culy’s Adventskalender met nieuwe prijzen (en nieuwe kansen!). Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus we zien je graag morgen weer! De winnaars van dit boek krijgen deze week bericht via mail. 

Handig: Heerlijke kookboeken om cadeau te geven met Kerst

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender: win 3 x het kookboek van Alain Carron ‘De Bijbel van de Franse Keuken’
Sluiten