Culy’s Adventskalender (9 december): win de Black Selection Box van Lakrids

Met de fantastische producten van Lakrids kun je nog eens bij iemand aankomen! Dit Deense droplabel maakt de meest exclusieve dropjes. Niet zomaar dropjes, maar handgemaakte drop, omhuld met een laagje chocolade. En in de meest waanzinnige smaken. Drop voor fijnproevers dus. Ben je altijd al benieuwd geweest naar Lakrids? Wij mogen vandaag (9 december) 2x een te gekke Black Selection Box van Lakrids weggeven!

Deze winactie is inmiddels gesloten. 

De luxe dropballen van Lakrids zijn al een lust voor het oog, maar toen we ze voor het eerst proefden, was het ook meteen love at first bite. Deze handgemaakte dropjes zijn omhuld met een laagje chocolade en gedurfde smaken als koffie, gezouten karamel, zoethout poeder en framboos.

Deze snoepjes snaai je dan ook niet in één keer weg: je eet ze bijna als bonbonnetjes. Daarmee zijn ze ook het perfecte cadeau voor iemand die je liefhebt.

Lees ook:

Culy ontdekt… de beste drop ter wereld bij Lakrids in Kopenhagen

Lakrids Black Selection Box

Winnen!

Ben je fan of juist benieuwd naar de drop van Lakrids? Wij mogen vandaag 2x een te gekke Black Selection Box van Lakrids weggeven! De giftbox is gevuld met 8 heerlijke smaken drop om van te genieten.

Deze winactie is inmiddels gesloten. 

Black Selection Box van Lakrids
Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender (9 december): win de Black Selection Box van Lakrids
Sluiten