Culy’s Adventskalender (9 december): win de Black Selection Box van Lakrids

Met de fantastische producten van Lakrids kun je nog eens bij iemand aankomen! Dit Deense droplabel maakt de meest exclusieve dropjes. Niet zomaar dropjes, maar handgemaakte drop, omhuld met een laagje chocolade. En in de meest waanzinnige smaken. Drop voor fijnproevers dus. Ben je altijd al benieuwd geweest naar Lakrids? Wij mogen vandaag (9 december) 2x een te gekke Black Selection Box van Lakrids weggeven!

De luxe dropballen van Lakrids zijn al een lust voor het oog, maar toen we ze voor het eerst proefden, was het ook meteen love at first bite. Deze handgemaakte dropjes zijn omhuld met een laagje chocolade en gedurfde smaken als koffie, gezouten karamel, zoethout poeder en framboos.

Deze snoepjes snaai je dan ook niet in één keer weg: je eet ze bijna als bonbonnetjes. Daarmee zijn ze ook het perfecte cadeau voor iemand die je liefhebt.

Lees ook:

Culy ontdekt… de beste drop ter wereld bij Lakrids in Kopenhagen

Lakrids Black Selection Box

Winnen!

Ben je fan of juist benieuwd naar de drop van Lakrids? Wij mogen vandaag 2x een te gekke Black Selection Box van Lakrids weggeven! De giftbox is gevuld met 8 heerlijke smaken drop om van te genieten.

Meedoen is simpel: mail je naam en adresgegevens naar [email protected] met als onderwerp ‘Lakrids Black Selection Box‘. Of bestel de box – of de andere heerlijke drop van Lakrids – alvast zelf in de webshop (ook fantastisch voor onder de kerstboom!).

Let op: je kunt alleen vandaag (9 december) meedoen met deze winactie. Morgen openen we weer een ander vakje van Culy’s Adventskalender met nieuwe prijzen (en nieuwe kansen!). Je mag zo vaak meedoen als je wilt, dus we zien je graag morgen weer!  De winnaars van de Black Selection Box krijgen deze week bericht via mail. 

Black Selection Box van Lakrids

Reageer op artikel:
Culy’s Adventskalender (9 december): win de Black Selection Box van Lakrids
Sluiten